Waarom moeten meer vrouwen gaan motorrijden?

Motorrijden wordt vaak gezien als iets wat alleen mannen doen, maar waarom? Autorijden en scooterrijden wordt zowel door mannen en vrouwen gedaan. Het is juist goed om als vrouw te gaan motorrijden. uit onderzoek is juist gebleken dat vrouwen die motorrijden beter in het leven staan.

Gespreksonderwerp

Wanneer mensen een gezamelijke hobby delen, hebben zij eerder een klik met iemand. Dat geldt dus ook voor vrouwen die motorrijden. Heb je een gesprekspartner die ook motor rijdt dan heb je al meer dan tien minuten gespreksstof.  

Goedkoop vervoermiddel

Over het algemeen is een motorfiets een stuk goedkoper dan een auto. Niet alleen de aanschaf maar het scheelt ook in de wegenbelasting. Het geldt dat je bespaard kun je weer ergens anders aan besteden. 

Praktisch vervoermiddel 

Een motorfiets en scooter zijn erg praktisch, kijk bijvoorbeeld naar het fileprobleem of ruimtegebrek in het stadscentrum. Alleen is het minder praktisch met bagage meenemen, telefoon en portemonnee is vaak geen probleem, want die kan je in je jas kwijt, alleen heb je meer dan één (grote) rugzak dan gaat dat vaak niet per motorfiets. 

Geeft vrouwen een boost

Vrouwen die motorrijden zijn zelfverzekerder en voelen zich sexyer dan vrouwen die geen motorrijden. Dat bleek uit onderzoek van Harley-Davidson. Ook worden vrouwen die motorrijden eerder geliefd door zowel mannen als vrouwen in vergelijk met een vrouw die geen motor rijdt. 

Alle vrijheid

motorrijden is voor meeste mensen de ultieme vrijheid. Zelf bepalen waar en wanneer je rijdt en wel zien waar je uitkomt. Dat is waarom veel motorrijders een motorfiets gekocht hebben. Wil jij van deze vrijheid genieten? Heb je alleen nog niet de juiste kleding of accessoires, bekijk dan Champion Helmets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *