Waarom uw huisdier mogelijk een Sure Petcare-product nodig heeft

Bij Sure Petcare hebben ze slimme huisdierproducten ontwikkeld om u te helpen op een meer proactieve manier voor uw huisdier te zorgen. Ontdek hier de verschillende producten.

SureFlap Microchip kattenluiken

Als er een indringerdier uw huis binnenkomt, kunnen de Microchip kattenluiken en huisdierluiken ze buiten houden. De deuren gebruiken de geïmplanteerde microchip van uw huisdier om te voorkomen dat indringers uw huis binnenkomen, wat uw huisdier van streek kan maken en een zooitje kan veroorzaken. Invasie in huis kan aanzienlijke stress veroorzaken bij uw huisdier, wat kan leiden tot stress gerelateerde ziekten.

Het Microchip-huisdierluik heeft een avondklokmodus, zodat u uw huisdieren op bepaalde tijden binnen kunt houden, terwijl het DualScan Microchip-kattenluik ideaal is voor huishoudens met meerdere huisdieren, omdat het u in staat stelt sommige van uw katten binnen te houden terwijl uw andere katten vrij komen en gaan.

Het SureFeed-assortiment

Bestaande uit de verzegelde voerbak, de Microchip voerautomaat kat en de Microchip voerbak voor huisdieren, kan het SureFeed-assortiment u helpen om het dieet van uw huisdier effectief te beheren.

De verzegelde voerbak heeft een beweging geactiveerd deksel dat opengaat wanneer een dier nadert, dus het is geweldig voor eenpersoonshuizen. De afdichting op de kom houdt het voer vochtig om verspilling tegen te gaan en dit maakt het voer smakelijker voor uw huisdier.

Voor huizen met meerdere huisdieren kan de voederautomaat kat helpen om het voer van uw huisdier gescheiden te houden. Voedseldiefstal uit open kommen kan leiden tot over- of ondereten, dus met de Microchip Pet Feeder kunnen alle huisdieren in uw huis een gezondere levensstijl leiden. Het kan er ook voor zorgen dat receptvoer door het juiste huisdier wordt geconsumeerd.

Als u zich zorgen maakt over hoeveel uw huisdier eet en zijn eetgewoonten wilt volgen, kan de Microchip Pet Feeder Connect u hierbij helpen. Met geïntegreerde weegschaal kunt u elke keer de juiste hoeveelheid voer serveren en zien wanneer uw huisdier uit de kom eet.

Animo

De Animo activiteits- en gedragsmonitor voor honden is ideaal om u te helpen bijhouden hoeveel beweging uw hond krijgt, hoe goed hij slaapt en of hij blaft, krabt of overmatig schudt, wat een teken kan zijn van ziekte of leed . U kunt dagelijkse doelen stellen om ervoor te zorgen dat uw hond het juiste niveau van beweging krijgt of elke dag voldoende calorieën verbrandt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *