Wat geef je je vriend?

Wat geef je je vriend?

Cadeaus bedenken is al uitdagend. Maar cadeaus voor mannen zijn al helemaal lastig te bedenken. Daarom hebben wij een leuke selectie gemaakt van cadeaus voor mannen die eigenlijk altijd kunnen. Van kleinere tot grotere cadeaus!

Een persoonlijk bierpakket

Een ding waar veel mannen (en vrouwen) van houden is bier! Gelukkig zijn er ontelbare variaties van dit lekkere drankje, wat het een perfect cadeau maakt. Met een beetje zoeken vind je zo een heel pakket vol met bieren die je vriend nog nooit op heeft. De bieren van De Beyerd Breda bijvoorbeeld. Je kunt eenvoudig speciaal bier bestellen op verschillende sites. Dan kun je op je gemak zoeken naar bieren die jou aanspreken en misschien wel heel erg in de smaak gaan vallen bij je vriend.

De bier roadtrip

Als je vriend een echte bierliefhebber is en je nog guller wil zijn met je cadeau kun je ook op bier roadtrip gaan. Er zijn enorm veel brouwerijen op de wereld. Veel daarvan zijn ook nog eens op roadtrip afstand van Nederland. Een leuk cadeau is om een nachtje weg te gaan naar een stad met een brouwerij om daar een proeverij te doen en dan gezellig een hotelletje te pakken, want na een bierproeverij rijd je natuurlijk niet meteen naar huis.

Bordspellen

Even wat anders dan bier. Bordspellen! De afgelopen jaren zijn er enorm veel leuke bordspellen uitgekomen en hebben bordspellen dan ook veel gewonnen aan populariteit. Een spelletje hoeft al lang geen monopoly of ganzenborden meer te zijn. Met nieuwerwetse spelletjes zoals ‘Cards Against Humanity’ of ‘what do you meme?’ kun je de hele avond de slappe lach krijgen. Met een storytelling spel als ‘betrayal at house on the hill’ speel je telkens weer een nieuw verhaal en ook ‘ticket to ride’ is een enorme aanrader. Gezelligheid zit dus niet altijd in een flesje, soms ook gewoon in een doos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *