Wat houdt een tarzan dildo precies in?

De Tarzan dildo wordt steeds populairder maar hoe is deze perfecte dildo/vibrator precies ontstaan? Wat nog belangrijker is, hoe je het apparaat kunt gebruiken en hoe het verschilt van conventionele dildo’s/vibrators. In dit blog leg ik je uit hoe dit unieke apparaat precies werkt, waarom het zo trendy is en in welke blockbuster de dildo/vibrator voorkomt.

 

Hoe gebruik je de Tarzan-dildo?

Zoals hierboven kort uitgelegd heeft de tarzan dildo een extra uiteinde. Je legt dat extra uiteinde op je clitoris en die trilt vaak. De trillingen zelf kunnen vaak leiden tot de ultieme climax. Om je seksleven een extra boost te geven, heeft de tarzan dildo ook een uiteinde waarmee je de vagina kunt penetreren. Dit stimuleert niet alleen de clitoris, maar ook de G-spot in de intieme zone. Dankzij de perfecte combinatie is de tarzan-dildo erg modieus en aanbevolen door vrouwen over de hele wereld.

 

Hoe is de Tarzan-dildo zo beroemd geworden?

De tarzan dildo dankt zijn populariteit aan de populaire serie seks in the city. In de serie wordt de tarzan dildo ook wel omschreven als “the rabbit”. De tarzan-dildo maakt niet alleen gebruik van trillingen, maar ook van penetratie. Daarnaast zijn er tarzan vibrators / tarzan dildo’s met een extra uiteinde die de clitoris optimaal kunnen stimuleren. Met het nieuwe assortiment vibrators/dildo’s geniet je van het beste van twee werelden.

 

Waar kan ik een tarzan-dildo kopen?

Een tarzan dildo kun je gemakkelijk online bestellen bij Body and Toys. De online seksshop heeft niet alleen een goede klantenservice, maar ook de ervaring om elke consument persoonlijk advies te geven over seksproducten. Wil jij tot een ultiem orgasme komen? Neem dan snel een kijkje op body en toys en bestel je tarzan vibrator / tarzan dildo vandaag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *