Wat is een beauty abonnement?

De e-commerce wereld, beter bekend als online winkelen kent al jaren een snelle groei. De huidige Covid-19 crisis heeft daar nog meer groei aan toegevoegd. Nu mensen wereldwijd in lockdown zitten, langzaam maar zeker hieruit komen in een vernieuwde 1,5 meter maatschappij zullen we nog veel meer online winkelen en zullen er dus steeds meer innovatieve diensten en producten verschijnen die ons hierbij helpen.

Online abonnementsdiensten.

Een van de soort diensten waarvan je er steeds meer ziet zijn de zogeheten online abonnementen op producten. Dit kan werkelijk van alles zijn, denk aan maaltijdboxen waarbij er complete maaltijden bij je thuis worden bezorgd. Maar ook sokken, scheermesjes, sieraden, brillen, op maat gemaakte outfits en ga zo maar door.

Ook op beauty kun je tegenwoordig allerlei abonnementen nemen. Van simpele crèmes, of andere make-up producten of het hierboven vermelde scheermesjes abonnement. Maar er zijn ook complete beauty sets ook wel beautyboxen genoemd waar je een abonnementen op kunt nemen. Dit is misschien wel een van de leukste diensten die ik online ben tegen gekomen. Er zijn een aantal bedrijven die zich hierin specialiseren zoals de bekende beauty retailer ‘Lookfantastic’ waar je naast duizenden producten in hun webwinkel ook een abonnement kunt nemen op een maandelijkse beautybox.

Lookfantastic box per maandelijks abonnement.

Deze Lookfantastic box bevat elke maand weer verrassende producten volgens een wisselend thema en betaal je hier €19,95 per maand voor. Deze box heeft elke keer een waarde die varieert tussen de €60,- en €120,- maar nooit minder is dan €60,- en je daarmee garandeert dat je op een leuke manier goedkoop kwalitatieve beauty producten kunt aanschaffen die normaal veel duurder zijn.

Lookfantastic is maar een van de aanbieders van dit soort boxen. Hoewel ze verschillen in thema en gebruikte producten en merken. Is het in de basis meestal hetzelfde. Zo kun je bij Goodiebox, Bluxbox en of Styletone ook elke maand een leuke box thuis krijgen onder dezelfde voorwaarden en vaak voor +/- hetzelfde bedrag.

Veilig en op afstand beauty shoppen.

De voordelen hiervan worden steeds duidelijker. Niet alleen ontvang je elke maand weer een kado voor jezelf met nieuwe producten als verrassing. Je hoeft hier niet meer de deur voor uit en al helemaal niet de risicovolle make-up testers gebruiken die winkels nu niet meer kunnen aanbieden vanwege de corona situatie. Wat dat betreft is een beautybox abonnement niet alleen een hele leuke ervaring maar ook hele veilige.

Allerlei soorten producten.

Nu zul je je afvragen welke producten je in zo’n beauty box abonnement kunt vinden. Dit kan echt van alles zijn. Alle beauty items vallen onder de categorie en elke maand worden er weer nieuwe producten geselecteerd volgens een thema dat past bij de tijd van het jaar en vaak seizoensgebonden is. Denk hierbij aan de nieuwste skincare producten, haarverzorging, make-up, dag en nachtcremes, lippenstift. Maar ook handige tools en accessoires zoals haarbanden kun je tegenkomen in deze abonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *