Wat is High-tea?

Tegenwoordig worden afternoon tea en high tea bijna op dezelfde manier gebruikt. Dus als mensen high tea zeggen, bedoelen ze soms ook afternoon tea, vooral in Europa. Een high tea Dordrecht vindt dus meestal in de middag plaats. Tijdens de high tea kun je genieten van allerlei kopjes thee. Je kunt er ook genieten van kleine hapjes en hartige hapjes. Deze worden vaak geserveerd op een etagère. Je vindt er verschillende soorten sandwiches, scones, soep en diverse taarten. De Remise tilt high tea naar een ander niveau. Ze hebben het heerlijkste eten en de lekkerste thee.

 

Wat is er niet dol op High Tea

Wat je voedselkeuze ook is, high tea zal je zeker bevallen. De meeste mensen zijn er gewoon dol op. Wat is er niet om lief te hebben? De Remise verzorgt verschillende soorten high tea zoals High Tea proeverij, High Tea proeverij XXL en als je veganist bent is er ook een speciale High tea voor jou genaamd vegan High tea. Je kunt genieten van gemberthee, verse muntthee en verschillende smaken thee. Er is altijd wel iets dat je nog niet eerder hebt geproefd of snacks waar je dol op bent en al lang niet meer hebt gehad.

 

High Tea combineren met kinderfeestje

High tea op zichzelf is erg mooi en plezierig. Je kunt je familie en vrienden meenemen naar een high tea en volop genieten. Er zijn zeker niveaus aan high tea. Je kunt vergaderen met een high tea en iedereen die bij de vergadering betrokken is, zal zeker een leuke tijd hebben. Stel je nu eens voor dat je een verjaardagsfeestje of kinderfeestje combineert met een high tea, dat wordt zeker een leuke overload. Een heerlijke high tea mag je dus niet missen. De leuke ervaring heb je als je samen met vrienden of familie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *