Welke draagzak bij rugklachten?

Moederschap kan een pijn in de rug zijn – letterlijk. Het is geen geheim dat rugpijn een veel voorkomende tegenslag is voor moeders die vaak hun baby’s het grootste deel van de dag moeten ronddragen. Hoewel aanhangers beweren dat een draagdoek of een draagzak een deel van de druk op de rug van een moeder moeten verlichten, kunnen bepaalde draagzakken de zaken nog erger maken. Gelukkig zijn er verschillende draagzakken en draagdoeken voor moeders met rugpijn die speciaal zijn ontworpen om de druk van het dragen van je baby te spreiden, in plaats van alles op je onderrug of schouders te plaatsen.

Vooral ringslings zijn slecht voor moeders die ondanks hun populariteit last hebben van rugpijn, en kunnen ze de kans op het ervaren ervan vergroten. Evenzo zijn slings of dragers met bijzonder dunne riemen of niet veel ondersteuning voor baby of moeder vatbaar voor toenemende rugproblemen.

Ondanks de vele voordelen die het dragen van je baby kan hebben voor zowel moeders als baby’s, raken veel moeders ontmoedigd dat ze dit niet comfortabel kunnen doen zonder rugpijn. Moeders met rugklachten hoeven echter niet helemaal uit de buurt van het dragen van hun baby te blijven, met deze draagzakken die speciaal zijn ontworpen met uw rug in gedachten.

  1. Ergo Baby Bundle Of Joy Carrier

Zacht gestructureerde dragers zijn ideaal voor moeders met rugpijn, omdat ze zacht zijn voor je lichaam en gemakkelijker te dragen zijn voor langere tijd. De Bundle Of Joy-drager van Ergo Baby is vooral goed voor rugpijn met zijn dikke bodemriem en het vermogen om op meerdere manieren te worden gedragen terwijl je baby groeit.

  1. Boba draagzak of draagdoek

Volgens beoordelingen genoten veel moeders van de Boba draagzak met absoluut geen rug- of nekpijn. De Boba Baby Wrap is een nog veelzijdiger optie die net zo comfortabel en ondersteunend is als de drager.

  1. Moba wrap

Volgens recfensies van de Moby Wrap-website verdeelde het gebruik van Moby’s wraps het gewicht van hun baby gelijkmatig en elimineerde rugpijn. De Classic Wrap kan gemakkelijk worden gebruikt voor pasgeborenen en oudere baby’s en past gemakkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *