Zo geef jij voordelig én duurzaam een feest inclusief eten

Wil jij in het voorjaar een groot feest inclusief eten geven? Misschien heb je wel een bijzondere leeftijd bereikt en wil je dat graag vieren met je vrienden en familie. Een groot feest inclusief eten heeft voorbereiding nodig. Een lastige onderdeel van de voorbereiding zijn de boodschappen. Als je veel mensen gaat uitnodigen, heb je immers ook  ontzettend veel eten nodig. Heb je geen zin in supermarkt stress en wil je een keer gaan voor gemak? Dat kan met de voedselpakketten van Mega food Stunter.

Mega Food Stunter heeft verschillende soorten verrassingspakketten boordevol producten. De inhoud van de pakketten blijft altijd een verassing. Soms zijn er pakketten met een thema, maar er zijn ook verrassingspakketten waar de inhoud een complete verassing is. Dit is ook extra leuk want zo ontdek je weer eens andere producten.

Als je in het voorjaar een feest wilt geven is de een BBQ-vlees pakket ideaal. Hiermee krijgt je 18 kilo aan vlees wat geschikt is voor 40 personen. Een BBQ-vlees pakket bedraagt €100 wat omgerekend €2,50 per persoon is. Zo kan jij een  voordelig een feest geven inclusief lekker eten.

Daarnaast draag je bij een het terugdringen van voedselverspilling bij het kopen van een samengesteld voedselpakket. Dit heeft niets met de kwaliteit van het voedselpakket te maken. Het zijn producten die bijvoorbeeld een vernieuwde verpakking krijgen of waarbij de aantallen in de doos niet kloppen.

Het bestellen van een voedselpakket bij Mega Food Stunter is voordelig en ook nog eens erg eenvoudig. Bij het plaatsen van een bestelling kan je zelf een bezorgoptie kiezen. Mega Food Stunter bezorgt aan huis waardoor je er zelf niet veel tijd aan kwijt bent. Je hoeft pas te betalen bij aflevering, en de betaling kan met de pin of contant. Geef een voordelig en duurzaam feest inclusief eten en ga samen voedselverspilling tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *