Zo houd je spinnen buitenshuis

Heb jij in de herfst ook altijd zo’n last van spinnen op je slaapkamer? Zelfs als je ramen altijd potdicht zitten, weten onze achtpotige vrienden toch hun weg naar binnen te vinden. En huur betalen? Ho maar! Manlief blijft maar spinnen weghalen. Maar ja, wat kun je eraan doen? Bij Vrouwenboulevard hebben we het antwoord gevonden: schaf een plisséhordeur van Danenbergshop.nl aan en je bent van je spinnenproblemen af. Maar waarom zijn plisséhorren eigenlijk beter dan bijvoorbeeld rolhorren? Dat lees je in dit artikel.

 

Wat is een plisséhor?

Een plisséhordeur is een hor met een vouwsysteem dat spinnen en andere geleedpotigen buiten de deur houdt. Hiervoor hoeven je ramen en deuren niet dicht te blijven. Frisse lucht kan naar binnen, maar insecten kunnen dat niet. Wil je een plisséhordeur open zetten, dan vouwt het gaas zich als een harmonica op. Hierdoor neemt de hordeur niet zoveel ruimte in beslag als een rolhor en blijft het hor langer netjes.

 

Wat maakt plisséhorren beter dan rolhorren?

Plisséhordeuren stelen de show ten opzichte van ouderwetse rolhorren. Plisséhordeuren zijn namelijk net harmonica’s – ze vouwen hun gaas open en dicht. Geen gedoe met oprollen, waardoor het gaas nooit strak gespannen staat. Ook blijven plisséhordeuren kalm en beheerst als je ze open en dicht doen en springen ze zelden uit hun rails. Plus, ze zijn super toegankelijk. Omdat er geen drempel is, is een plisséhordeur ideaal voor je kleintje of voor iemand die niet zo makkelijk over obstakels stapt. Kortom, plisséhordeuren zijn de beste keuze voor een zorgeloos huis.

 

Waar kun je een plisséhordeur kopen?

Wil jij die kriebelende spinnen dit najaar buiten de deur houden? De plisséhordeuren van Danenberg Shop zijn jouw redders in nood! Je plaatst ze in een handomdraai zelf in je deurkozijn. Of als je slim bent, laat je je partner even de handige Harry (of Harriet) uithangen. Maar let wel op: deze horren passen niet voor een lichtstraat. Zit je nog met vragen over welke hordeur bij jou past? Geen zorgen, de experts van Danenberg Shop staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ze op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *