Zo kies je de beste aluminium trap van DIRKS

Wanneer je opzoek gaat naar een aluminium trap, merk je al snel dat er veel verschil zit tussen de trappen. Wanneer je een trap nodig hebt, betekent dit dat je op hoogte moet werken. Dat wil je natuurlijk wel zo veilig mogelijk doen. DIRKS is al jarenlang een bekende naam op het gebied van aluminium trappen, en dat is niet voor niets!

DIRKS past innovatieve technieken toe in haar trappen, waardoor deze zeer geschikt zijn om veilig en stabiel op hoogte te werken. Weet je nog niet zeker welke trap het beste aansluit op jouw wensen? Hieronder vind je enkele tips.

Aluminium trap gebruiken

Bepaal van tevoren waar je de trap voor wilt gebruiken. DIRKS produceert verschillende soorten trappen. Op een bordestrap kan je stabiel staan en een dubbele trap kan je aan twee klanten beklimmen. Als je meer opzoek bent naar een opstapje, dan is de krause montage trap een perfecte oplossing. Als je op een groter oppervlak moet werken, is het beter om een trap te kiezen met wieltjes zodat je de trap makkelijk kan verplaatsen. Bijvoorbeeld de verrijdbare trap met bordes is perfect voor magazijnwerkzaamheden.

Bepaal de hoogte

Met een trap kom je overal gemakkelijker bij. Het is wel belangrijk dat je van tevoren weet hoe hoog je wilt gaan werken. Met een trap van 3 treden kom je zeker op 2,5 meter hoogte. Als dit nog niet hoog genoeg is, zou je voor een trap met 5 treden kunnen kiezen. Over het algemeen kom je dan op een hoogte van 3 meter.

De DIRKS trappen van Klimexpert zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze een lange levensduur hebben. Verder zijn alle trappen voorzien van anti-slippoten en een stevig onderstuk, waardoor je erg stabiel staat.

Ben je geïnteresseerd in een trap van DIRKS? Kijk dan op de website van Klimexpert voor meer informatie. Profiteer van uitstekende service en van 5 jaar garantie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *