Zo verzorg je je voeten

Je voeten maken deel uit van je lichaam en net als elk ander deel van je lichaam, moeten ze worden verzorgd. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar veel mensen realiseren zich niet hoeveel hun voeten kunnen lijden onder verwaarlozing. Een van de manieren waarop je voor je voeten kunt zorgen, is door ze een voetpeeling te geven met een instant footpeeling product van Lova Skin. Dit zal helpen je huid in je voeten te verjongen en je zult daarna een zachte babyhuid hebben.

Footpeeling

Ten eerste moet je bepalen welk type voetpeeling voor jou geschikt is. Kies een product dat geschikt is voor jouw huidtype, of je nu vettig, droog of gecombineerd bent. Overweeg vervolgens welk soort peeling het meest effectief is voor je voeten: vloeibare of bladmaskers? Op basis van crème of op basis van gel? Als je een extreem droge huid op je armen en handen hebt, maar niet zozeer op je benen en voeten, dan is het misschien de moeite waard om een ​​op crème gebaseerde peeling uit te proberen in plaats van een op gel gebaseerde peeling als je hoopt op een gelijkmatiger resultaat. Het maakt niet uit wat voor soort peeling je het liefst gebruikt, een goede soort voetpeeling zoals de Lova skin instant footpeeling maakt het meeste verschil.

Draag altijd sokken met schoenen met gesloten neus

Het is belangrijk om sokken te dragen met schoenen met gesloten neus, omdat ze je voeten beschermen tegen blaren en ander letsel. Sokken helpen je voeten warm en droog te houden, wat voetschimmel helpt voorkomen, een schimmelinfectie van de huid op de voet die jeuk, branderig gevoel en schilfering van de huid veroorzaakt. Sokken helpen ook verkoudheid of infecties te voorkomen door bacteriën uit je schoenen te houden. Als je zweterig wordt tijdens het sporten, kan het dragen van katoenen sokken vocht opnemen, zodat je voeten niet nat worden of zich ongemakkelijk voelen in natte schoenen als je klaar bent met sporten.

Was je voeten dagelijks

Was je voeten dagelijks om ze schoon te houden. Gebruik warm water en zeep en schrob vervolgens voorzichtig. Grondig spoelen. Droog je voeten goed af met een handdoek. Je kunt ook een vochtinbrengende crème gebruiken of een ander product dat is ontworpen om de voeten zacht en glad te houden. Gebruik voetcrèmes indien nodig of ten minste eenmaal per twee dagen voor het beste resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *