Zomerse vibe in jouw huis

De zomer komt er aan het je wilt ook dat het zonnetje in jouw huisje schijnt dus eens kijken wat je kan veranderen of kopen om het wat gezelliger te maken. Het hoeft niet altijd iets groots, maar het is wel leuk om in ieder geval rond te kijken of je nieuwe stoelen nodig hebt of een mooie zetel. Het is maar net waar je naar op zoek bent en wat voor jou ook zomers kan zijn!

Woonkamer

Woonkamer is altijd één van de leukste kamers om in te richten en misschien ook wel één van de moeilijkste, omdat er gewoon zoveel keuze is. Wat ga je doen? Wil je een nieuwe bank gaan kopen of misschien toch een nieuwe tafel waar je alle drankjes op kan zetten? Kussens zijn ook altijd een goed idee, omdat die vaak al heel wat kunnen doen om het meer op te fleuren voor jou. Dus daarom hoef je niet altijd iets groots te kopen, maar kunnen kleine dingen ook al heel goed helpen. Kijk eens goed om je heen wat je zou willen aanpassen of veranderen.

Slaapkamer

Je kan het altijd wel wat gezelliger maken in de slaapkamer, maar waar zou jij dan voor kiezen? Een nieuw bed is fijn, maar is het wel nodig? Het is nogal een investering als je die gaat kopen, dus vaak ook niet nodig. Wat zou je dan kunnen doen? Kijk eens naar kussens of misschien een kaptafel waar je ontzettend blij van kan worden. Je kan ook een nieuwe dekbed kopen om het af te kunnen wisselen. Maar je kan ook kijken naar een andere kast als jij geen inloopkast hebt, dan maakt het natuurlijk anders. Denk anders ook nog na over spiegels, verlichting, kleed of wat kaarsen bijvoorbeeld.

Eetkamer

Je hebt een aantal stoelen en een tafel, dat is heel fijn natuurlijk en ook de bedoeling, maar je kan ook hier weer kijken naar leuke kussens, een mooi ouderwets kleed of misschien een andere lamp. Zoek niet altijd naar ‘the obvious’ meubels, maar kijk rond.

Wat ook altijd werkt, zijn een aantal mooie plantjes en bloemetjes die je voor de ramen of op de tafel kan zetten. Hartstikke vrolijk en voegt ook nog eens een zomers gevoel toe aan de kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *