Zonnebanken; dit moet je weten als je nieuw bent

Zonnebanken; dit moet je weten als je nieuw bent

De meeste vrouwen (en mannen) hebben al enige ervaring met de zonnebank. Het is iets wat we graag doen tijdens de koudere winterdagen of als boost voordat we op vakantie gaan. Indien je nog nooit onder de zonnebank bent geweest, of al wel ervaring hebt maar je eigenlijk nooit hebt ingelezen, ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie die je nodig hebt! Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een zonnebank crème van Australiangoldshop.nl voor snellere bruiningsresultaten. Lees maar verder!

Wanneer is het toegestaan om onder de zonnebank te gaan?

Ten eerste willen we vermelden dat het nooit is toegestaan om onder de zonnebank te gaan wanneer je onder de 18 bent. Je huid is namelijk nog aan het ontwikkelen. Hiernaast is huidtype 1 meestal niet geschikt voor een bruiningssessie. Deze huid is erg gevoelig voor uv-straling. Als je een blanke huid hebt, denk je misschien meteen dat je dit specifieke huidtype hebt, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Kenmerken van huidtype 1 zijn een witte huidskleur, blond of rood haar en groene ogen, sproeten en hij verbrand altijd in de zon.

Hoe weet ik mijn huidtype zeker?

We hebben allemaal verschillende huidtypes en de juiste zonnebankstand voor jou is waarschijnlijk niet hetzelfde als dat van je zonnebank-maatje. Daarom is het belangrijk om bij het eerste bezoek aan een zonnebank een huidanalyse uit te laten voeren. Biedt de door u gekozen zonnebank dit niet? Kijk dan eens naar andere studio’s of ze dit aanbieden. Met doordacht advies krijgt u geleidelijk aan een mooie kleur zonder te verbranden. Je huid blijft hierdoor gezonder, mooier en langer bruin! Ga je op vakantie of in je tuin zonnen? Denk dat niet dat je door het kleurtje dat je hebt gekweekt onder de zonnebank geen zonnebrand meer hoeft te gebruiken. Bescherm en verzorg je huid met een Australian Gold zonnebrand crème en voorkom het worden van een kreeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *