Zwembadstore.com de online winkel voor een zwembad in je tuin

Een zwembad in de tuin is de droom van elk kind, en stiekem ook nog wel van de gemiddelde volwassene. Een niet-ingebouwd zwembad kopen kun je heel goed doen bij Zwembadstore. Na een lange werkdag lekker even een plons nemen, of in het weekend de hele dag verkoeling vinden in je eigen tuin, dat klinkt toch als muziek in de oren? Deze website beschikt over een ruim assortiment met verschillende soorten zwembaden voor bij jou in de tuin. Er zijn ontzettend veel soorten en maten zodat er voor iedere tuin een geschikt zwembad te vinden is.

Zwemplezier voor de kinderen


Zwembadstore heeft verschillende soorten zwembaden, zo heeft het genoeg keuze voor volwassenen maar ook zeker voor de kleinsten is er een ruim aanbod. De kinderzwembaden zijn opblaasbaar en gemaakt van sterk vinyl, zo gaan ze lang mee en hebben de kinderen er de hele zomer plezier van. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, van zwembad met glijbaan tot een zwembad in de vorm van een krokodil. Laat je kinderen met je meekijken wanneer je een zwembad uitkiest bij Zwembadstore. Waarschijnlijk zijn ze extra blij met hun nieuwe zwembad wanneer ze hebben geholpen met kiezen.

Verkoeling voor de honden 


Naast de talloze opties die Zwembadstore voor mensen heeft, zijn er ook een aantal opties voor onze fijne viervoeters. Het hondenzwembad kun je gemakkelijk opzetten en hoeft niet worden opgeblazen, dat scheelt een hoop gedoe. Het zwembad is uitgerust met een antislipbodem waardoor je hond niet uitglijdt wanneer het in het zwembad loopt. Goed om te weten is dat het hondenzwembad makkelijk schoon te maken is, het is het dus meer dan waard om je hond ook wat verkoeling te gunnen deze zomer!

Het juiste zwembad kiezen 


Er is een ontzettend groot aanbod van verschillende soorten zwembaden, daarom is het een goed idee om eerst even rustig rond te kijken op de website van Zwembadstore. Alle zwembaden hebben andere specificaties die duidelijk op de website staan omschreven, zo weet je precies wat je van een zwembad mag verwachten. Kom je er niet helemaal uit met je keuze? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Ze willen je graag helpen met je vraag zodat je zeker weten het juiste zwembad kiest. Heb je zelf al de juiste keuze gemaakt? Dan is het alleen nog maar een kwestie van bestellen. Wanneer je het zwembad voor 16:00 uur ’s middags besteld is het de volgende dag nog in huis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *